Bélis (komune)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikeun kagunaan lian ti Bélis, tempo Bélis (disambiguasi)

Koordinat: 44°03′52″N 0°27′36″W / 44.0644444444°N 0.46°W / 44.0644444444; -0.46

Komune Bélis

Vue du village en fêtes - Bélis.jpg
Le village pendant les fêtes
Lokasi
Bélis (komune) is located in Perancis
Bélis (komune)
Koordinat 44.0644444444 -0.46
Administrasi
Nagara Perancis Perancis
Région Aquitaine
Departemén Landes
Arrondissement Mont-de-Marsan
Kanton Labrit
Interkomunalitas Communauté de communes du Pays d'Albret
Walikota Michel Poulain
Statistik
Aréa1 20.46 km²
Populasi2
(2006)
139
1 Data Pandaptaran Lemah Perancis, teu kaasup dano, balong, talaga, glétser > 1 km² (0,386 mi² atanapi 247 ekar) jeung muara walungan.
2 Population sans doubles comptes: pangétangan tunggal padumuk di komune lian (contona mahasiswa jeung personél militér).
Perancis

Bélis nyaéta hiji komune di departemén Landes di Aquitaine di Perancis kidul-kulon.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Landes communes


Countries.png