Babakan Madang, Babakan Madang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Babakan Madang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanBabakan Madang

Babakan Madang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.