Babakankaréo, Rajagaluh, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Babakankaréo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanRajagaluh

Babakankaréo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajagaluh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg