Bagjasari, Cikijing, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bagjasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCikijing

Bagjasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikijing, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg