Bahara, Panjalu, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bahara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanjalu

Bahara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panjalu, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg