Bahuga, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bahuga
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténWay Kanan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.08.05
Désa/kalurahan-

Bahuga nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Bahuga, Way Kanan