Baiturrahman, Banda Acéh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baiturrahman
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Acéh
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.71.01
Désa/kalurahan-

Baiturrahman nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Acéh, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Baiturrahman, Banda Acéh