Bali (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bali bisa ngarujuk kasababaraha ngaran:

Anatomi:

Tempat:

Karakter:

wangunan:

Basa pemrograman:

  • Bali, basa pemrograman ngahijikeun konsép Java jeung C/C++.