Balungbangjaya, Bogor Barat, Bogor

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Balungbangjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Barat

Balungbangjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bogor Barat, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg