Banda Raya, Banda Acéh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banda Raya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Acéh
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.71.07
Désa/kalurahan-

Banda Raya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Acéh, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Banda Raya, Banda Acéh