Bandung, Banjar, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bandung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanBanjar

Bandung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjar, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg