Bangbayang, Warungkondang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bangbayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanWarungkondang

Bangbayang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Warungkondang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg