Warungkondang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Warungkondang

Peta lokasi Kacamatan Warungkondang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat Tomi Ruyatna, AP, S.I.P
Lega 45,15 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 67.444 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 1.290 jiwa/km²
Kalurahan/désa 11


Warungkondang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Wewengkon ieu mangrupa tempat wedal sarta wafatna ajengan ageung, Mama Ahmad Syathibi (Mama Gentur) guru pikeun para ajengan Cianjur sarta sakurilingna. wedal sarta wafatna di Pesantren Gentur.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png