Warungkondang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Warungkondang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega45,15 Kilométer pasagi
Pangeusi67.444 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan1.290 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.02
Désa/kalurahan11

Warungkondang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Wewengkon ieu mangrupa tempat wedal sarta wafatna ajengan ageung, Mama Ahmad Syathibi (Mama Gentur) guru pikeun para ajengan Cianjur sarta sakurilingna. wedal sarta wafatna di Pesantren Gentur.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]