Bangka, Mampang Prapatan, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Bangka
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Mampang Prapatan

Bangka nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Mampang Prapatan, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg