Banjar, Banjar, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banjar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
KacamatanBanjar

Banjar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjar, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.