Banjar, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjar

Peta lokasi Kacamatan Banjar
Propinsi Jawa Kulon
Kota Banjar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Banjar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Peta kacamatan Banjar

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Banjar kabagi kana 6 désa nyaéta:

  1. Balokang
  2. Banjar
  3. Cibeureum
  4. Mekarsari
  5. Néglasari
  6. Situbatu

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates wilayah
 KalérKacamatan Purwaharja
Kabupatén Ciamis
 KidulKabupatén Ciamis
 WétanKacamatan Purwaharja
Kacamatan Pataruman
 KulonKabupatén Ciamis





Nuvola filesystems folder home.png