Banjar, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBanjar
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.79.01
Désa/kalurahan-

Banjar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Peta kacamatan Banjar

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Banjar kabagi kana 6 désa nyaéta:

  1. Balokang
  2. Banjar
  3. Cibeureum
  4. Mekarsari
  5. Néglasari
  6. Situbatu

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates wilayah
 KalérKacamatan Purwaharja
Kabupatén Ciamis
 KidulKabupatén Ciamis
 WétanKacamatan Purwaharja
Kacamatan Pataruman
 KulonKabupatén Ciamis