Pataruman, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pataruman

Peta lokasi Kacamatan Pataruman
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pataruman nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Peta Kacamatan Pataruman

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Kabagi kana 7 désa:

  1. Batulawang
  2. Binangun
  3. Hégarsari
  4. Karyamukti
  5. Mulyasari
  6. Pataruman
  7. Hegarsari

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png