Purwaharja, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Puwaraharja

Peta lokasi Kacamatan Puwaraharja
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Puwaraharja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Peta Kacamatan Purwaharja

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

  1. Cibeureum
  2. Mekarharja
  3. Purwaharja
  4. Raharja

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png