Purwaharja, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Puwaraharja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.79.03
Désa/kalurahan-

Puwaraharja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Peta Kacamatan Purwaharja

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

  1. Cibeureum
  2. Mekarharja
  3. Purwaharja
  4. Raharja

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]