Mekarharja, Purwaharja, Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarharja
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Kacamatan Purwaharja

Mekarharja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Purwaharja, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg