Langensari, Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Langensari
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Langensari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Peta Kacamatan Langensari

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Langensari kabagi kana 6 désa nyaéta:

  1. Bojongkantong
  2. Kujangsari
  3. Langensari
  4. Muktisari
  5. Rejasari
  6. Waringinsari

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kota Banjar, Jawa Barat

Logo kota banjar.gif

Kacamatan: Banjar | Langensari | Pataruman | Purwaharja




Nuvola filesystems folder home.png