Langensari, Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Langensari

Peta lokasi Kacamatan Langensari
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Langensari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Peta Kacamatan Langensari

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Langensari kabagi kana 6 désa nyaéta:

  1. Bojongkantong
  2. Kujangsari
  3. Langensari
  4. Muktisari
  5. Rejasari
  6. Waringinsari

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png