Langensari, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langensari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.79.04
Désa/kalurahan-

Langensari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Peta Kacamatan Langensari

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Langensari kabagi kana 6 désa nyaéta:

  1. Bojongkantong
  2. Kujangsari
  3. Langensari
  4. Muktisari
  5. Rejasari
  6. Waringinsari

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]