Muktisari, Langensari, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Muktisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
KacamatanLangensari

Muktisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Langensari, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.