Langensari, Langensari, Banjar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Langensari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
KacamatanLangensari

Langensari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Langensari, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg