Banjar, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega- km²
Pangeusi-
Kode Kemendagri51.08.04
Désa/kalurahan-

Ari Banjar nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81152.

Citakan:Banjar, Buleleng