Banjar, Buleleng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjar

Peta lokasi Kacamatan Banjar
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Ari Banjar nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81152.

Citakan:Banjar, Buleleng