Banjar Baru, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjar Baru
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTulang Bawang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.05.29
Désa/kalurahan-

Banjar Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tulang Bawang Citakan:Banjar Baru, Tulang Bawang