Banjarangsana, Panumbangan, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banjarangsana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanumbangan

Banjarangsana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panumbangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg