Banjarsari, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Banjarsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Banjarsari

Banjarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg