Banjarsari, Cidadap, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banjarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCidadap

Banjarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidadap, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.