Banjarwangi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjarwangi

Peta lokasi Kacamatan Banjarwangi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Drs. Agus Mahin M.si
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 11

Banjarwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Banjarwangi wawatesan jeung Kabupatén Tasikmalaya, Bayongbong, Cigedug, Cilawu, Cikajang, Cihurip jeung Singajaya.

Géografis[édit | édit sumber]

Banjarwangi mangrupa kacamatan nu jarakna 50 km ti ibukota kabupatén Garut. lolobana wilayahna mangrupa leuweung, kebon, pasawahan, tegalan jeung séjén-séjénna.

Administratif[édit | édit sumber]

Banjarwangi ngawengku 11 désa. Camat (ayeuna Drs. Adjid Syayidin) ngantor di Jl. Raya Banjarwangi No.123.


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarwangi | Bojong | Dangiang | Jayabakti | Kadongdong | Mulyajaya | Padahurip | Tanjungjaya | Talagajaya | Talagasari | Wangunjaya


Nuvola filesystems folder home.png