Banjarwangi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjarwangi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega12.382 Ha
Pangeusi53.417 (2005)
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.23
Désa/kalurahan11

Banjarwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Banjarwangi wawatesan jeung Kabupatén Tasikmalaya, Bayongbong, Cigedug, Cilawu, Cikajang, Cihurip jeung Singajaya.

Géografis[édit | édit sumber]

Banjarwangi mangrupa kacamatan nu jarakna 50 km ti ibukota kabupatén Garut. lolobana wilayahna mangrupa leuweung, kebon, pasawahan, tegalan jeung séjén-séjénna.

Administratif[édit | édit sumber]

Banjarwangi ngawengku 11 désa. Camat (ayeuna Drs. Adjid Syayidin) ngantor di Jl. Raya Banjarwangi No.123.