Banjit, Way Kanan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjit

Peta lokasi Kacamatan Banjit
Propinsi Lampung
Kabupatén Way Kanan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Banjit nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Banjit, Way Kanan


Nuvola filesystems folder home.png