Bantar Jati, Klapanunggal, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bantar Jati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanKlapanunggal

Bantar Jati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klapanunggal, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg