Baradatu, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baradatu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténWay Kanan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.08.04
Désa/kalurahan-

Baradatu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Baradatu, Way Kanan