Basa Sotho

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Basa Sotho (Séotho, Sotho Kidul, atanapi Sesotho Kidul) nyaéta salah sahiji basa Bantu nu umum dipaké di Afrika Kidul, hiji ti 11 basa resmi nu aya di ditu, sarta di Lesotho, di mana basa ieu mangrupa basa nasional nagara éta. Diperkirakeun aya 5.000.000 urang nu nyaturkeun basa ieu.

Wikipédia
Wikipédia ogé ngabogaan édisi Basa Sotho


Nuvola apps bookcase.png