Beber, Cimaragas, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Beber
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCimaragas

Beber nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimaragas, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg