Beby Chaesara Anadila

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beby Chaesara Anadila
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, penari
Alat musikVokal
Taun aktip2011-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records (sebagai studio)
RamatlokaJKT48

Beby Chaesara Anadila, S.Psi. (gumelar di Bandung, 18 Maret 1998; umur 23 taun) atanapi anu biasa dikenal "Beby," ogé katelah Beby JKT48 nalika janten anggota JKT48 mangrupikeun salah sahiji penyanyi sareng penari asal Indonesia anu ogé mangrupikeun anggota generasi pertama JKT48 sareng anggota nari ti sub-unit Tari Project JKT48 (salaku pamimpin) anu ayeuna aya dina Tim KIII saprak 1 Desember 2016.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nanda, Agustin. "Beby Chaesara Anadila". seleb. Diarsipkan dari versi asli tanggal 2019-02-02. Diakses tanggal 2019-09-02. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg