Bencoy, Cireunghas, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bencoy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCireunghas

Bencoy nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cireunghas, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg