Beunyot, Juli, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Beunyot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJuli

Beunyot nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Juli, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Juli, Bireuen


Gnome-home.svg