Bewang, Bintang, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Bewang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanBintang

Bewang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bintang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bintang, Aceh Tengah