Bill Gates

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bill Gates
Bill Gates, 2018
GumelarWilliam Henry Gates III
28 Oktober 1955 (1955-10-28) (yuswa 65)
Seattle, Washington, Amerika Serikat
PadumukanMedina, Washington, Amerika Serikat
KabangsaanAmerika Serikat
Alma materUniversitas Harvard (keluar)
PagawéanKapala Microsoft
Kapala Corbis
Kapala Pandamping Bill & Melinda Gates Foundation
Direktur Berkshire Hathaway
CEO Cascade Investment
Taun aktip1975–ayeuna
Harta beresihUS $105.6 juta (Mei 2020)
AgamaKatolik Roma, dulu Kongregasionalisme[1]
PasanganMelinda Gates (m. 1994)
Anak3
KolotnaWilliam H. Gates, Sr.
Mary Maxwell Gates
Tanda tangan
Situs web
Bill Gates

William Henry "Bill" Gates III (gumelar di Seattle, Washington, 28 Oktober 1955; umur 65 taun) mangrupikeun pabisnis, investor, filantropis, panulis ti Amérika Serikat, sareng tilas CEO anu ayeuna janten ketua Microsoft, perusahaan perangkat lunak anu anjeunna didirikeun sareng Paul Allen Anjeunna rengking permanén diantawis jalma paling terkenal di dunya sareng rengking munggaran ti 1995 dugi 2009, teu kalebet taun 2008 nalika anjeunna murag ka tempat katilu.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Goodell, Jeff (2014-03-13). "Bill Gates: The Rolling Stone Interview". Rolling Stone. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg