Blambangan Pagar, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blambangan Pagar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.03.23
Désa/kalurahan-

Blambangan Pagar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kalér Citakan:Blambangan Pagar, Lampung Kalér