Blambangan Pagar, Lampung Kalér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Blambangan Pagar

Peta lokasi Kacamatan Blambangan Pagar
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Blambangan Pagar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Utara, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Utara Citakan:Blambangan Pagar, Lampung Utara


Nuvola filesystems folder home.png