Blang Khutang, Makmur, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Blang Khutang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanMakmur

Blang Khutang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Makmur, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Makmur, Bireuen