Blangpidie, Acéh Kidul Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blang Pidie
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kidul Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.12.01
Désa/kalurahan-

Blang Pidie nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kidul Kulon, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Blang Pidie, Acéh Kidul Kulon