Bobojong, Mandé, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bobojong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanMandé

Bobojong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mandé, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg