Bogor, Sukra, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bogor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSukra

Bogor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.