Bogra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bogra

বগুড়া
Bogra Sathmatha.jpg
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Rajshahi
Distrik Distrik Bogra
Lega
 • Total Citakan:Infobox settlement/impus
Luhurna
Citakan:Infobox settlement/impus
Pangeusi
2011: Badan Statistik Bangladés.
 • Total 350.397
Zona wanci UTC+6 (BST)
Kode telepon 051

Bogra (Basa Benggala: বগুড়া) nyaéta hiji kota di bagian kalér Bangladés.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

 Artikel ieu miboga téks ti hiji publikasi ayeuna domain umum Encyclopædia Britannica. Cambridge University Press. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Wikisource1911Enc

Koordinat: 24°51′N 89°22′E / 24.850°N 89.367°E / 24.850; 89.367