Bojong, Rongga, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanRongga

Bojong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rongga, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg