Bojong Kokosan, Parung Kuda, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojong Kokosan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Parung Kuda

Bojong Kokosan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Kuda, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Pertempuran Bojong Kokosan[édit | édit sumber]

Dina sajarah kamerdikaan Indonésia, Bojong Kokosan kawentar dina kajadian diserangna kompoy pasukan Sekutu ku para pajoang nu niwaskeun puluhan soldadu Inggris ping 9 Désémber 1945.



Gnome-home.svg