Bojong Sempu, Parung, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojong Sempu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanParung

Bojong Sempu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg