Parung, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Parung
Parung is located in Kabupatén Bogor
Parung
Parung
Parung is located in Jawa
Parung
Parung
Parung (Jawa)
Parung is located in Indonésia
Parung
Parung
Parung (Indonésia)
Koordinat: 6°25′20″S 106°43′58″E / 6.422284°S 106.732659°E / -6.422284; 106.732659
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pangeusi
 • Total110,700
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan9
Ramatlokakecamatanparung.bogorkab.go.id

Parung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Koordinat: 6°25′20″S 106°43′58″E / 6.422284°S 106.732659°E / -6.422284; 106.732659