Parung, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Parung
Kacamatan
Parung is located in Kabupatén Bogor
Parung
Parung
Parung is located in Jawa
Parung
Parung
Parung is located in Indonésia
Parung
Parung
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°25′20.22″S 106°43′57.57″E / 6.4222833°S 106.7326583°E / -6.4222833; 106.7326583
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Populasi
 • Total 110,700
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 9
Ramatloka kecamatanparung.bogorkab.go.id

Parung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Koordinat: 6°25′20″S 106°43′58″E / 6.422284°S 106.732659°E / -6.422284; 106.732659

Nuvola filesystems folder home.png