Parung, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Parung
Parung is located in Kabupatén Bogor
Parung
Parung
Parung is located in Jawa
Parung
Parung
Parung is located in Indonésia
Parung
Parung
Koordinat: 6°25′20″S 106°43′58″E / 6.422284°S 106.732659°E / -6.422284; 106.732659
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pangeusi
 • Total110,700
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan9
Ramatlokakecamatanparung.bogorkab.go.id

Parung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Koordinat: 6°25′20″S 106°43′58″E / 6.422284°S 106.732659°E / -6.422284; 106.732659

Nuvola filesystems folder home.png