Bojong Timur, Bojong, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojong Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBojong

Bojong Timur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojong, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg