Bojongkerta, Warung Kiara, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojongkerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanWarung Kiara

Bojongkerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Warung Kiara, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg